AĞRI / DİYADİN - Mutlu Ortaokulu

14 Mart Dünya Pi Günü Kutlu olsun!️️

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.

Mrt

Değerler Eğitiminin mart ayı etkinliği olan ''Vatanseverlik ''  konulu etkinlikler yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi '' atasözü ve Deyim Resimleme '' etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

Mrt

DEĞERLERİMİZ, AYDINLIK GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIN ELLERİNDE YEŞERECEK.

Mrt

Deneyler ile öğrencilerimizin öğrenme sürecinde aktif olması sağlanıyor. eğitici ve öğretici olan deneyler öğrencilerimizi oldukça heyecanlandırıyor.

Mrt

Okulumuzda faaliyet gösteren  'Değerler Eğitimi Kulübü' aylık etkinliklerine devam ediyor.

Mrt

Okuyan Şehir Ağrı Projesi ile öğrencilerin düzenli olarak kitap okuması sağlanıyor.

Mrt

SPORUMU YAPIYORUM, DERSİME GİRİYORUM!

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ HEM ÖĞRETMENLER HEM ÖĞRENCİLER  HEP BERABER EĞLENEREK KUTLADIK.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI! J